Orari i punës

E hëne - E shtune

E diele: Pushim

Për ne

Mamusha Komerc, që nga viti 1992 ka filluar me shitjen e pjesëve të traktorëve dhe kamionave FAP dhe IVECO,
Në vitin 1996, kompania e jonë Mamusha Komerc, ka filluar të zgjerohët dhe jemi furnizuar me pjesë edhe të kompanive: Mercedes, Man, Scania, Daf, Volvo, Iveco, Magirus dhe Liebherr.
Kurse në vitin 1999, ndaluam shitjen e pjesëve të traktorëve dhe vazhduam me shitje te pjesëve për kamionë të kompanive: Mercedes, Man, Scania, Daf, Volvo, Iveco, Magirus dhe Liebherr.
Në fillim, kemi qenë vetëm 3 puntorë që kryenim punë profesionale në biznesin tonë, ndërsa tash kompania e jonë numëron 10 punëtore që kryejnë pune profesionale.

Misioni

Nevojat e klientëve tanë, në kuadër të rrethit të gjerë të produkteve për të përmbushur nivelin e lartë për të siguruar kënaqësinë e konsumatorëve. Në këtë pikë, me cilësi të lartë dhe produkte të lartë standarde për të ofruar klientëve tanë çmimet më të mirë, më të mirë të përshtatshme për të siguruar proporcional me cilësinë, më të shpejtë në vetëdijen e vlerës së kohës tuaj dhe të ofrojnë shërbime të shkëlqyera

Visioni

Çmimet më të mira, standarde të larta dhe besimi në produktet, të cilësisë dhe kënaqësi të konsumatorëve tonë duke i dhënë prioritet të siguruar që ju të gjithë kohën. Në këtë pikë, koha juaj dhe të drejtat tuaja respektuar ballë duke marrë kërkesat tuaja dhe të ofrojë shërbimin më të shkëlqyer për të njerëzimit, në mjedisin tonë dhe për të përmbushur angazhimin tonë për vlera universale.

 

 

 

1  2  3  4  5  6  7 8  9  10  11  12